DSC08594
DSC08594

Bli ringt opp

Våre fagrådgivere er klare til å gå
en uforpliktende prat om dine behov

Så snart som mulig I ettermiddag I aften I morgen

Intensivforløp for eksamen, tentamen og prøver

Gjør deg klar til å prestere ditt beste med våre skreddersydde intensivforløp, som hjelper deg med å forberede deg til eksamen, tentamen eller viktige prøver.

Åpent nå til kl 21:00.
Bli kontaktet eller ring på tlf: 21 51 40 40

Bli kontaktet

Så snart som mulig I ettermiddag I aften I morgen

Målrettet hjelp i en kortere periode

Vi hjelper deg å bli eksamens/tentamensklar!

Har du problemer med å skape oversikt før eksamen eller en større prøve? Ta det helt med ro, vi står klare til å hjelpe deg! Med en mentor kan du få hjelp med det faglige, skriveteknikker, muntlig presentasjonsteknikk - slik at du kan få en god natts søvn og være frisk og velopplagt til din kommende eksamen, tentamen eller heldagsprøve.

Vi tilbyr skreddersydd, intensiv hjelp før eksamen uansett eksamensform. Eksamenshjelpen tar utganspunkt i dine behov og din personlige læringsstil og foregår i trygge rammer i eget hjem, på skolen eller over nett. Vi bygger deg opp faglig, slik at du kan gå til eksamen med ro i magen og selvtilliten i orden.

Klikk her og få eksamenshjelp

Skreddersydd eksamenshjelp

i alle fag, på alle nivåer - uansett eksamensform!

Muntlig eksamen
Får du svette håndflater og høyere puls når noen nevner ”muntlig eksamen”? Grundig forberedelse er ofte nøkkelen til en god eksamensopplevelse. Med en mentor kan du få hjelp til å trene på eksamenssituasjonen, sånn at de viktigste begrepene og poengene sitter i ryggraden. Så kan du få ro i magen, og de svette håndflatene byttes ut med et fast og selvsikkert håndtrykk, når du går inn i eksamenslokalet.

Skriftlig eksamen
På skriftlig eksamen har du få timer til å prestere, og når du først sitter i salen, kan det føles, som om tiden flyr av sted. Derfor er grundig forberedelse et viktig skritt på veien til en vellykket eksamen. Med en mentor kan du øve på tidligere eksamensoppgaver til struktur, faglig innhold og viktige begreper sitter i ryggraden. Så kan du gå til eksamen med ro i magen og få maksimalt ut av de timene eksamenen varer.

24-timers eksamen
Får du hjertebank og svette håndflater, når du tenker på 24-timers eksamen? Da kan det være en god idé å få hjelp av en mentor. En 24-timers eksamen kan være intens, men med den rette hjelpen kan eksamenspress og -stress bli til ro i magen. Mentoren er en god faglig sparringspartner og kan hjelpe deg å strukturere og skape overblikk, slik at du utnytter den knappe tiden best mulig.

Innleveringer/oppgaver
Står du over for en stor oppgave som et særemne, hjemmeinnlevering, semesteroppgave, eller kanskje en bachelorinnlevering? Vi hjelper deg å få oversikt, så skriveprosessen blir så effektiv og lærerik som mulig.

Mentor har selv fått toppkarakter, har solid erfaring med å skrive oppgaver og kan gi råd og faglig sparring til din oppgaveskriving.

Bli kontaktet

En god investering i fremtiden
Så snart som mulig I ettermiddag I aften I morgen

Få gode tips til din eksamen på vår blogg

Slik blir du eksamensklar

På vår faglige blogg kan du lese mange gode eksamenstips tilpasset ditt behov. Det er viktig å være godt forberedt på en eksamen, og forberedelsene begynner ofte lenge før den store eksamensdagen. Vi har blogginnlegg som er relevante i forhold til de fleste eksamener. Fra hvordan du takler eksamenstrekket, forbereder deg til muntlig eksamen, til hvordan kan unngå eksamensstress, og ikke minst hvordan du skriver en god eksamensbesvarelse.

Våre mentorer

Sertifiserte toppstudenter

Alle våre mentorer har toppkarakterer i fagene de underviser i, og er screenet og testet på faglighet og pedagogiske egenskaper. Det er viktig at mentorene er gode til å lære fra seg. Vi velger derfor kun de beste for å sikre den beste undervisningen. Vi matcher ditt barn med en personlig mentor på grunnlag av faglighet, pedagogikk, personlighet, erfaring,

geografi og interesser. Det er den samme mentoren som underviser hver gang. Dette skaper trygghet, men også et høyere læringsutbytte. Vi har over 1.000 mentorer i hele landet og har derfor en god mulighet til å finne den helt perfekte mentoren til dere. Hør noen av mentorene våre dele sine opplevelser under.

Jeg synes det er veldig fint å se når elever opplever mestring

- George, mentor

Jeg syns det er spennende å legge opp et eget opplegg til hver enkelt elev

- Jenny, mentor

Det er veldig inspirerende og motiverende å kunne jobbe med barn og ungdom.

- Maren, mentor